4473785

GRAPHISOFT og BITPRO i strategisk samarbeid om BIM skyløsning

Graphisoft Norge, som leverer innovative, digitale verktøy og tjenester til byggebransjen, tilbyr i samarbeid med BITPRO Graphisoft BIMcloud inkl. serverløsning. Denne skytjenesten gir brukeren en nøkkelferdig BIM-løsning i skyen og gjør det mulig for hele prosjekteringsteamet å samarbeide i skyen via et innloggingspunkt.

«Samhandling er en forutsetning for at BIM fungerer og det er derfor viktig at ulike arbeidsdelingsfunksjoner gir tilgang til bygningsmodellen til samme tid. Når BIM er i nettskyen kan deltagere i prosjektgruppen jobbe i modellen uansett tid og sted. Med Graphisoft BIMcloud reduseres tidsbruken noe som bidrar til at prosjektene ferdigstilles raskere samtidig som kvaliteten er høyere», sier daglig leder Halvor Sandbu i Graphisoft Norge.

«Vi lever av å levere gode løsninger på våre kunders premisser. Gjennom samarbeidet med Graphisoft Norge skaper vi merverdi for våre kunder. Når våre kunder lykkes, lykkes vi. Vi har store forventninger til samarbeidet, og dette er for oss et viktig steg for å spisse satsningen mot en spennende kundegruppe», sier forretningsutvikler Trond Bjorvand i BITPRO.

BITPRO, som er spesialister på IT-drift, har en ServiceDesk som gir kundene et kontaktpunkt for all IT-support. Gjennom BITPROs MinSide får kundene og ansatte full oversikt og kan effektivt utføre administrasjon av egen IT-plattform. De underliggende systemene gir oppdatert systemdokumentasjon til enhver tid.

Om Graphisoft

Graphisoft er en ledende leverandør og utvikler av innovative, digitale verktøy som gir brukerne en bedre arbeidshverdag. Selskapet ble etablert i 1992 og har hatt en jevn vekst gjennom flere år. I fjor hadde Graphisoft en totalomsetning på 51,4 millioner kroner og høyeste kredittverdighet AAA. Selskapet har 17 ansatte og har datterselskaper i Finland og Ungarn. Selskapet er norsk distributør av ArchiCAD, ArchiFrame, ArchiTerra, Artlantis, BIMcontact, BIMx, Cinema 4D, Flexijet og Solibri. www.graphisoft.no.