Videomøter, skytjenester og kontorapplikasjoner legger stadig beslag på mer båndbredde. Internett er ikke lengre bare en forbindelse til omverdenen, det er livslinjen for din bedrifts forretningskritiske applikasjoner og systemer.

Bitpro disponerer et landsdekkende høyhastighets bredbåndsnett med den beste internettdekningen på fiber, mobil og DSL. Med bredbånd og fiber fra oss får du rikelig med kapasitet til både opplastning og nedlastning. Vi sikrer at du har den kapasiteten du trenger nå og for fremtidens digitale muligheter.

I en verden av forskjellige teknologier kan det være en utfordring å velge det som er best og mest kostnadseffektivt. Kontakt oss i dag for en behovsavklaring og gjennomgang av mulighetene for din bedrift.

Internett fra Bitpro

Sjekk om vi kan levere internett til din bedriftTjenester

Fiber – Lynrask Internett

Med fiber får du en raskere, sikrere og mer stabil løsning. Fiber dekker ikke bare dagens, men også fremtidens krav til hastighet, stabilitet og kapasitet.

Bitpro disponerer et landsdekkene høyhastighetsnett med markedets beste fiberdekning. Vi tilbyr fleksible og skalerbare løsninger, slik at din bedrift er rigget for fremtidens digitale muligheter.

Kan din bedrift få fiber? Alle kan få tilgang til internett, men om din bedrift kan få fiber avhenger av om det er klargjort for fibertilkobling på din lokasjon eller om det kan bygges ut. Kontakt oss i dag og la oss gjøre disse undersøkelsene for deg.

4G Backup

Hvor lenge klarer din bedrift seg uten tilgang til Internett? Med dagens skybaserte løsninger er det mange bedrifter som ikke tåler selv korte avbrudd i bredbåndsforbindelsen uten at produksjonen stopper opp.

Med vår 4G backup får du som kunde en rask og sømløs overgang til trådløst 4G nett dersom det skulle oppstå brudd på ditt bredbånd eller din fiber-linje.

Internett Pluss

For bedrifter med høyere krav tilbyr vi Internett Pluss

 • Markedsledende SLA med feilretting innen 8 timer hverdager 07:30-18:00, med mulighet for utvidelse
 • Fast IP-adresse med subnett. Det er mulig og utvide til større subnett ved behov
 • IPv4 og Ipv6, som sikrer din bedrift nok IP-adresser for fremtiden
 • Høy driftssikkerhet med oppetid på 99,6%

Bredbånd – Internett med hastighet tilpasset bedriftens behov

Bitpro tilbyr bredbåndsforbindelse til Internett for et ubegrenset antall brukere med hastighet tilpasset bedriftens behov. Vi har en landsdekkende tjenestegaranti, og kan gjennom våre samarbeidspartnere også tilby solide internasjonale forbindelser.

4G Backup

Hvor lenge klarer din bedrift seg uten tilgang til Internett? Med dagens skybaserte løsninger er det mange bedrifter som ikke tåler selv korte avbrudd i bredbåndsforbindelsen uten at produksjonen stopper opp.

Med vår 4G backup får du som kunde en rask og sømløs overgang til trådløst 4G nett dersom det skulle oppstå brudd på ditt bredbånd eller din fiber-linje.

Internett Pluss

For bedrifter med høyere krav tilbyr vi Internett Pluss

 • Markedsledende SLA med feilretting innen 8 timer hverdager 07:30-18:00, med mulighet for utvidelse
 • Fast IP-adresse med subnett Det er mulig og utvide til større subnett ved behov
 • IPv4 og Ipv6, som sikrer din bedrift nok IP-adresser for fremtiden
 • Høy driftssikkerhet med oppetid på 99,6%

Mobile løsninger – Internett hvor som helst, når som helst

Mobilt bredbånd 

Driver du en bedrift der du og dine ansatte må være tilgjengelig for kundene også på kveldstid eller på reise? Sjekker du e-post mens du sitter på toget, i bilen eller på hytta? Sett opp kontoret ditt hvor du vil og når du vil – Med mobilt bredbånd fra Bitpro får du enkel, sikker og rask tilgang til Internett overalt hvor det er mobildekning. Alt du trenger er en trådløs ruter, nettbrett eller PC med SIM-kort inngang.

Fast mobilt bredbånd 

Er det enda ikke mulig å få fiber på din lokasjon? Med fast mobilt bredbånd fra oss får du fremtidens bredbånd over mobilnettet.

Bredbåndsgaranti – Fra kobber/DSL til fiber

Som eneste leverandør på markedet tilbyr Bitpro nå bredbåndsgaranti for bedrifter. Med tjenesten kan du sikre din bedrift en smidigere overgang fra kobber/DSL til fiber.

 • Prisgaranti på kobber/DSL-linjen til ny teknologi er levert
 • Prisgaranti på fibertilbud
 • Mulighet for å påvirke dato for overgang til ny teknologi
 • Mobil bredbåndsruter sendes fra oss innen to virkedager, dersom feilen ikke rettes

Bredbåndsgaranti Pluss 

For bedrifter der internettilgang er en kritisk faktor i arbeidshverdagen tilbyr vi Bredbåndsgaranti Pluss.

 • Mobil bredbåndsruter tilgjengelig på lokasjon
 • Aktiveres samme dag som feil på DSL-linjen oppstår eller sentralen legges ned

SD-WAN – Fremtidens nettverk

Med SD-WAN fra Bitpro får du full kontroll på tvers av bedriftens nettverk, og mulighet for å koble deg opp fra hvor som helst med den samme gode brukeropplevelsen. Du kan prioritere, styre og optimalisere trafikken til dine applikasjoner for å oppnå en best mulig utnyttelse av nettverkskapasiteten.

MPLS basert IP-VPN - Koble sammen dine lokasjoner

Et bedriftsintern nett med høy sikkerhet og funksjonalitet, basert på velprøvd og utbredt teknologi. Bitpros MPLS basert IP-VPN er en løsning som er lett å skalere. Det gjør den til riktig valg for bedrifter og organisasjoner med spredt geografisk virksomhet, uansett hvor store eller små de er.

Er ditt nettverk sikkert nok?

Digitalisering, bruk av mobile enheter og mulighetene i skyen fører til stadig økte behov for en stabil og rask vei til Internett. Samtidig øker risikoen for at din bedrift kan utsettes for dataangrep, og viktige verdier kan gå tapt.

Les mer om våre nettverk og sikkerhetsløsninger

Kundereferanser

Vi opplever at alle kunder er like viktige. Bitpro drifter hele IT-plattformen vår problemfritt og løser alle utfordringer på en eksemplarisk måte.
Kai J. Gulbrandsen - Administrerende direktør
Bitpro er seriøse og svært kunnskapsrike, og når man i tillegg møtes med vennlighet og godt humør, går det meste svært uproblematisk for seg.
Trygve Reinertsen - Administrerende direktør
Bitpro leverte den klart beste totalløsningen. Vi opplevde god prosjekthåndtering, de viste at de kunne tilpasse seg kundens behov som en god driftspartner.
Dag Øyvind Godtfredsen - IT-direktør
Etter en lang og krevende omstilling er det blitt en suksesshistorie, og Bitpro er i dag vår totalleverandør på drift.
Morten Willmann - IT-manager
De er faglig dyktige, løsningsorienterte og en god diskusjonspartner. Vi har vært kunde i en årrekke, og det sier i grunnen det meste
Odd Erik Rossevatn - IT-driftsansvarlig

Ta kontakt med oss

Benytt skjemaet under for å sende oss en henvendelse. For support henvendelser se kontakt info på vår kundeserviceside.
 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
 • Back to Top