IT-drift og skytjenester

Bitpro sørger for en effektiv digital hverdag med innovative og driftssikre løsninger som støtter opp under og legger til rette for vekstmuligheter og utvikling i din bedrift.

Vi sikrer at dine IT-systemer fungerer optimalt slik at dine ansatte kan konsentrere seg fullt og helt om arbeidsoppgavene de er satt til å utføre. Bitpros tekniske kompetanse og våre effektive løsninger, kombinert med vår evne til å settes oss inn i og forstå kundens behov, gjør oss i stand til å hjelpe deg til å holde fokus. Vi gjør det vi kan best for at dere skal kunne gjøre det dere er best på.

Bitpro har systemer som sikrer kvalitet i våre leveranser og kontinuerlig utvikling av produkter og kundeforhold.

Outsourcing - Vi tar ansvaret

Bitpro kan være din bedrifts IT-avdeling. Våre tjenester dekker alle dine behov.

Bitros tjenestespekter omfatter alt fra brukerstøtte, beslutningsstøtte og prosjektgjennomføring, til leveranse og drift av teknisk plattform og nettverk på Bitpro Sky og Microsoft Sky.

Vi sikrer at brukerne våre har utstyret og løsningene som er nødvendige. Vi bistår IT-ansvarlig med å få og holde oversikt over bedriftens behov og løsninger nå og fremover, og vi samarbeider tett og godt med systemleverandører. Vi bistår ledelsen med beslutningsunderlag for strategiske beslutninger og gjennomfører IT-prosjekter.

Bitpro Sky – IT-plattform som tjeneste

Bitpro har datasentre i Norge hvor vi leverer nødvendige IT-tjenester til våre kunder. Her har vi full kontroll på alle sider av de tekniske leveransene.

Bitpro Sky gir deg forutsigbare kostnader på en trygg plattform som blir forvaltet på en profesjonell måte. Investeringer byttes ut med løpende kostnader og tilhørende smidighet slik at også dine fremtidige behov blir dekket.

Bitpro Sky er koblet sammen med Microsoft Sky, både Microsoft 365 og Azure. Dette gir deg som kunde et hav av muligheter.

 

Backuptjenester - Sikre dine verdier

Bitpro tilbyr backup av dine eksisterende løsninger for trygg sikring og oppbevaring av dine data.

Har du mistet en fil eller har du en korrupt database? Da får vi den trygt tilbake.

Brenner datasenteret ditt? Låser kryptovirus alle filene dine? Vi hjelper deg med å komme fortest mulig opp igjen når katastrofen rammer.

Oppfølging & Rådgivning - Mer enn bare en IT-leverandør

Bitpro har rådgivere med bred kompetanse og lang erfaring. De evner å bygge en teknisk infrastruktur som sikrer konkurransekraft og lønnsomhet. IT er et middel for å oppnå dine mål og skape god butikk. La oss ta en prat!

Kundereferanser

Vi opplever at alle kunder er like viktige. Bitpro drifter hele IT-plattformen vår problemfritt og løser alle utfordringer på en eksemplarisk måte.
Kai J. Gulbrandsen - Administrerende direktør
De er seriøse og svært kunnskapsrike, når man i tillegg møtes med vennlighet og godt humør, går det meste svært uproblematisk for seg
Trygve Reinertsen - Administrerende direktør | Flak AS
Bitpro leverte den klart beste totalløsningen. Vi opplevde god prosjekthåndtering, de viste at de kunne tilpasse seg kundens behov som en god driftspartner.
Dag Øyvind Godtfredsen - IT-direktør
Etter en lang og krevende omstilling er det blitt en suksesshistorie, og Bitpro er i dag vår totalleverandør på drift.
Morten Willmann - IT-manager
De er faglig dyktige, løsningsorienterte og en god diskusjonspartner. Vi har vært kunde i en årrekke, og det sier i grunnen det meste
Odd Erik Rossevatn - IT-driftsansvarlig

Ta kontakt med oss

Benytt skjemaet under for å sende oss en henvendelse. For support henvendelser se kontakt info på vår kundeserviceside.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
  • Back to Top