Microsoft Azure og 365

Microsoft Azure og Microsoft 365 gir mange muligheter for din bedrift. Bitpro er forhandler og hjelper deg med din skystrategi. Vi bistår også med å ta i bruk skyen på riktig måte.

Er du i Microsoft sky eller skulle du ønske at du var det? Gjennom Microsoft 365 og Azure tilbyr Microsoft skytjenester for samhandling og produktivitet, samt avanserte sikkerhetstjenester. Du får tilgang til kontorapper i Office-pakken, samhandling med Teams, håndtering av brukere og identitet for enklere og sikrere pålogging.

Vi har tjenestene du trenger, og kan hjelpe deg med etablering, drift og videreutvikling av din Microsoft skytjeneste. Vi kan også sikre at dine løsninger i Microsoft 365 og Azure er tilpasset og driftes riktig for kontinuitet og kostnadskontroll. Vi arbeider proaktivt for at løsningene skal virke i henhold til behov, og vi er responsive når utfordringene oppstår.

Etablering og drift av Microsoft Sky

Bitpro hjelper deg med å flytte opp i Microsoft 365 og Azure. Vi bistår med vurdering av tjenestene og arkitekturen for å finne løsningene som er riktige for dine behov.
Vi har systemer og prosesser for proaktiv drift og overvåking av deres Microsoft Sky.
Vi leverer også hybride løsninger sammen med Microsoft Sky.

Brukerstøtte for en smertefri hverdag

Vi kan hjelpe deg med å sikre brukerne en smertefri digital arbeidshverdag. Vi har tjenestespekter fra brukerstøtte, beslutningsstøtte og prosjektgjennomføring, til leveranse og drift av PCer og nettverk. Vi setter dette i system for å sikre kvalitet i våre leveranser, og for å sikre at brukerne har utstyr og løsninger som virker hver dag.

Backuptjenester for sikring av dine verdier

Bitpro tilbyr backup av din skyløsning for trygg sikring og oppbevaring av dine data. Vi leverer Sky til Sky backup og backup av Sky til vårt datasenter i Norge. Vi hjelper deg med å komme fortest mulig opp igjen når katastrofen rammer.

Hybride løsninger med Microsoft Sky og eget datarom eller Bitpro Sky

Vi hjelper bedrifter som har behov for egenskapene til et datasenter, men også ønsker å benytte de mulighetene som ligger i Microsoft Sky til å etablere og drifte din hybride løsning. Enten det er hyrbid løsning med ditt datasenter og Microsoft Sky, eller om du vil bruke Bitpro Datasenter og Microsoft Sky.

Oppfølging & Rådgivning

Bitpro har rådgivere med bred kompetanse og lang erfaring. De evner å bygge en teknisk infrastruktur som sikrer konkurransekraft og lønnsomhet. IT er et middel for å oppnå dine mål og skape god butikk. La oss ta en prat!

Kundereferanser

Vi opplever at alle kunder er like viktige. Bitpro drifter hele IT-plattformen vår problemfritt og løser alle utfordringer på en eksemplarisk måte.
Kai J. Gulbrandsen - Administrerende direktør
De er seriøse og svært kunnskapsrike, når man i tillegg møtes med vennlighet og godt humør, går det meste svært uproblematisk for seg
Trygve Reinertsen - Administrerende direktør | Flak AS
Bitpro leverte den klart beste totalløsningen. Vi opplevde god prosjekthåndtering, de viste at de kunne tilpasse seg kundens behov som en god driftspartner.
Dag Øyvind Godtfredsen - IT-direktør
Etter en lang og krevende omstilling er det blitt en suksesshistorie, og Bitpro er i dag vår totalleverandør på drift.
Morten Willmann - IT-manager
De er faglig dyktige, løsningsorienterte og en god diskusjonspartner. Vi har vært kunde i en årrekke, og det sier i grunnen det meste
Odd Erik Rossevatn - IT-driftsansvarlig

Ta kontakt med oss

Benytt skjemaet under for å sende oss en henvendelse. For support henvendelser se kontakt info på vår kundeserviceside.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
  • Back to Top