Nettverk og sikkerhet

Digitalisering, bruk av mobile enheter og mulighetene i skyen fører til stadig økte behov for en stabil og rask vei til Internett. Samtidig øker risikoen for at din bedrift kan utsettes for dataangrep, og viktige verdier kan gå tapt.

Forutsetningen for at din bedrift skal kunne effektivisere hverdagen og utforske gevinstene ved digitalisering er en solid, effektiv og sikker infrastruktur i bunn.

Vi tilbyr overvåkning fra brannmur ned til aksesspunkt, og avanserte løsninger som setter en effektiv stopper for truslene som finnes på nett. Dette gjennom løsninger som er tilpasset din bedrifts nåværende og fremtidige behov.

La våre spesialister bruke tiden på din bedrifts sikkerhet, slik at du og dine ansatte kan bruke tiden på det dere tjener penger på.

Nettverksanalyse - Oversikt og kontroll

Et tilgjengelig og stabilt nettverk er avgjørende for å minimere nedetid og unngå uønskede hendelser. Dersom dere trenger utskiftninger, oppgraderinger eller en status på deres nettverk, anbefaler vi en nettverksanalyse.

Gjennom en slik analyse hos oss vil du som kunde motta en komplett rapport som gir deg et godt bilde av dagens status og våre forslag til utbedringer for at dine ansatte skal få en optimal arbeidshverdag.

Brannmur og sikkerhetstjenester

En brannmur fungerer som en dør mellom lokalt og eksternt nett for å forhindre uønskede inntrengere, samtidig som den beskytter og kontrollerer trafikken som slipper gjennom. En god brannmurløsning er essensiell for å beskytte din bedrifts verdier.

Bitpro leverer markedets beste løsninger fra anerkjente leverandører, og har i tillegg utvidede løsninger for bedrifter med ekstra høye sikkerhetskrav. Tjenesten leveres som en dedikert løsning eller via et av våre datasentre. Alt etter din bedrifts behov og ønsker.

WiFi – Trådløst nettverk

Dårlig WiFi er gjerne synonymt med dårlig produktivitet. Vi har over 10 års erfaring med å tilpasse og implementere trådløse nettverk, både innendørs og utendørs hos bedrifter. Vårt mål er å alltid sørge for at du får det beste ut av dine skyløsninger, slik at du og dine ansatte kan jobbe så effektivt som mulig.

Proaktiv drift og overvåkning – Vi tar ansvar fra A til Å

Har du kontroll på alle enhetene i ditt nettverk? Vi tilbyr overvåkning og backup av ditt nettverksutstyr, der du som kunde får innsikt i vår overvåkningportal og full kontroll over din bedrifts forbruk. Vi påtar oss ansvaret for at ditt nettverk alltid er optimalisert, og vi vil reagere på alarmer som kommer fra ditt utstyr.

SD-WAN – Fremtidens nettverk

Sikker og pålitelig tilgang til skytjenester og interne systemer på tvers av lokasjoner, fra hjemmekontor og på reise.

  • Moderne og aksessuavhengig
  • Trafikk optimalisering
  • Kryptert VPN tilgang
  • Sentral administrasjon og overvåkning
  • Lokal internettilgang
  • Gjestenett løsning

En komplett kommunikasjonsløsning for intern og ekstern trafikk som forenkler din bedrifts nettverksstruktur. Trafikken optimaliseres og rutes slik at forretningskritiske applikasjoner blir prioritert eller etter ditt ønske.

Bitpro SD-WAN kan benytte alle internetteknologier som bærer og kombineres med dagen IP-VPN for gradvis overgang.

Vi i Bitpro leverer SD-WAN som tjeneste med sentral administrasjon for konfigurering, utrulling, drift og overvåkning

MPLS basert IP-VPN - Koble sammen dine lokasjoner

Et bedriftsintern nett med høy sikkerhet og funksjonalitet, basert på velprøvd og utbredt teknologi. Bitpros datanett er en MPLS basert IP-VPN løsning som er lett å skalere. Det gjør den til riktig valg for bedrifter og organisasjoner med spredt geografisk virksomhet, uansett hvor store eller små de er.

Kundereferanser

Vi opplever at alle kunder er like viktige. Bitpro drifter hele IT-plattformen vår problemfritt og løser alle utfordringer på en eksemplarisk måte.
Kai J. Gulbrandsen - Administrerende direktør
Bitpro er seriøse og svært kunnskapsrike, og når man i tillegg møtes med vennlighet og godt humør, går det meste svært uproblematisk for seg.
Trygve Reinertsen - Administrerende direktør
Bitpro leverte den klart beste totalløsningen. Vi opplevde god prosjekthåndtering, de viste at de kunne tilpasse seg kundens behov som en god driftspartner.
Dag Øyvind Godtfredsen - IT-direktør
Etter en lang og krevende omstilling er det blitt en suksesshistorie, og Bitpro er i dag vår totalleverandør på drift.
Morten Willmann - IT-manager
De er faglig dyktige, løsningsorienterte og en god diskusjonspartner. Vi har vært kunde i en årrekke, og det sier i grunnen det meste
Odd Erik Rossevatn - IT-driftsansvarlig

Ta kontakt med oss

Benytt skjemaet under for å sende oss en henvendelse. For support henvendelser se kontakt info på vår kundeserviceside.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
  • Back to Top