Den digitale plattformen

Bitpro kan være en partner som tar IT-ledelsen i ditt selskap og har totalansvaret for din IT-infrastruktur, eller en partner som løser enklere oppgaver. Vi er komfortabel med begge deler – Valget er ditt. 

1img_2912

Rådgivning og kompetanse

Praktisk og organisatorisk implementering av virksomhetens digitale strategier. Har du noen gang tenkt på at bedriften burde hatt sterkere IT-kompetanse? Vi har erfaring, kompetanse og gjennomføringskraft. Å realisere strategier gjennom teknologi er vårt fag.

Compliance (GDPR) – vi gir deg oversikt i forbindelse med innfrielse av lover og forskrifter.

Ønsker du IT-ledelse som en tjeneste? Vi har satt sammen pakker som dekker ulike behov.

1img3007

Personlig og stabil support

Ønsker dere et kontaktpunkt for alle IT-henvendelser og effektiv hjelp med små og store problemer? Eller er teknisk spisskompetanse det dere leter etter? Vi gir dere begge deler.

Dine ansatte kan jobbe effektivt. Hjelpen er aldri langt unna. Hos oss blir mer enn 80% av forespørslene løst ved første kontakt! Tar du kontakt via telefon svarer vi i snitt etter mindre enn 20 sekund. En komplett IT-avdeling til en brøkdel av kostnaden. Vi stiller med spesialistene og sammen bygger vi et godt lag.

server

Proaktiv og sikker drift

Når IT-systemer fungerer, er det fordi noen har fått dem til å fungere. Bitpro er spesialister på IT-drift. Fra det grunnleggende systemet, til akkurat den datamaskinen du jobber på. Vi har sterk fagkompetanse på nettverk, plattform og ulike skyløsninger. Og vi kan være ditt eneste kontaktpunkt for å håndtere alle typer applikasjoner.

Bitpro overvåker kontinuerlig IT-systemet ditt. Vi fanger tidlig opp signaler dersom noe ikke fungerer optimalt, og gjør preventive tiltak for å holde serverne friske og avverge stans i arbeidsflyten din.

1img_2952

Skytjenester

Ingenting er konstant. Heller ikke dine IT-behov. Hos oss kan du vokse eller avta. Alle våre tjenester er skalerbare. Du får alltid det du trenger. Verken mer eller mindre. Dine data er i trygt lagret i vårt norske datasenter, eller hos utvalgte samarbeidspartnere.

Privat-, hybrid- eller offentlig sky? Vi har mulighetene og kompetansen som kreves for å bygge en optimal IT-plattfom. Vi er i tillegg Microsoft Cloud Solution Partner og våre tjenester er integrert med Office 365.