Bærekraft og samfunnsansvar

Hos oss i Bitpro arbeider vi kontinuerlig med tiltak for å fremme en bærekraftig fremtid og tar ansvar for vår innvirkning på mennesker, miljø og samfunn.

Miljøfyrtårn

Vi er stolte over å være en Miljøfyrtårn-sertifisert bedrift, det er et bevis på vårt kontinuerlige arbeid for miljøvennlige praksiser.

Vårt miljøarbeid er forankret i bedriftens ledelse, styringssystemer og gjennom vår Miljøfyrtårn-sertifisering. Alle våre kontorer har en egen Miljøfyrtårnansvarlig som følger opp arbeidet i det daglige.

 

Bitpro_Miljøfyrtårn sertifisert

ISO 9001

Som kunde skal du oppleve verdi i alle våre leveranser, og vi er stolt av at vår arbeidsmetodikk og vårt kvalitetssystem følger kravene til ISO 9001.

ISO 9001 er en internasjonal standard for kvalitetssystemer som setter krav til bedriftens ledelse, prosesser og dokumentasjon. Dette sikrer ikke bare kvaliteten, det gir også en mer bærekraftig drift og kontinuerlig forbedring.

 

Åpenhetsloven

Bitpro arbeider målrettet med samfunnsansvar og menneskerettigheter i tråd med Åpenhetsloven. Vi sikrer dette gjennom nøye vurderinger ved inngåelse eller fornyelse av avtaler, for å identifisere og håndtere eventuelle kritikkverdige forhold.

Les vår redegjørelse

Ta kontakt med oss

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
  • Back to Top