phishing

Rundt 70% av alle nettsider er falske

Omkring 18 000 falske nettsider opprettes hver dag. Disse har et mål: Lure deg til å oppgi sensitive person eller bedriftsopplysninger. Vi lures inn på disse sidene gjennom en metode kalt Phishing. Denne artikkelen har som mål å lære deg hva phishing er og hvordan du kan unngå å bli lurt av falske nettsider.

Bitpro_5Gmast_Illustrasjon

5G – Hva kan det bety for din bedrift?

Det florerer med ord og uttrykk knyttet til 5G, ord som har betydning for et fåtall bedrifter. I denne artikkelen ser vi bort fra fjernkirurgi, tingenes internett, og selvkjørende biler. Vi setter søkelys på hva 5G som internettaksess kan gjøre for din bedrift.

16 000 angrep stoppet på en måned

Norske bedrifter utsettes daglig for digitale angrep, uavhengig av størrelse og bransje. Stian Seland Olsen, vår Head of Managed Network and Security, forteller om utviklingen han ser og viktigheten av en god brannmurstjeneste.

Samspill mellom ansatte og system

Ansatte spiller en viktig rolle i arbeidet med digital sikkerhet. Denne artikkelen tar sikte på å utforske ansattes rolle i å opprettholde et trygt og sikkert digitalt arbeidsmiljø, samt hvilke tiltak bedriften kan iverksette for å støtte og fremme dette.

Passordpolicy - Slik lager du sikre passord

Du kan se på passord som nøkler til din bedrifts digitale eiendeler. Det kan få store konsekvenser dersom de riktige nøklene blir stjålet. En god passordpolicy er en viktig del av enhver bedrifts forsvar mot digitale trusler. Men hva er egentlig ett sikkert passord og hvilke retningslinjer bør innføres?

Flak AS - Bitpro gjør hverdagen vår enklere

Den markedsledende seil- og båtutstyrsgrossisten Flak har i om lag ti år hatt Bitpro som totalleverandør av IT-plattform og IT-miljø. Jostein Løvdal, IT-ansvarlig i Flak AS/Nautec Group, kan fortelle om et godt kundeforhold basert på gjensidig forståelse og tillit mellom partene.

Husk fraværsmeldingen i Outlook

En velfortjent ferie er en fantastisk følelse, men det kan også være bekymringsfullt å forlate jobben og la e-postinnboksen stå ubemannet. Ha god samvittighet i ferien med Outlook fraværsmelding – Det tar deg noen få minutter å sette opp!

Bitpro

Bedriftens enhet på reise

Mange av oss tar med bedriftens PC, nettbrett og smarttelefon både på jobbreise og ferie, uten å være klar over risikoen. Bedriftsenheter er ofte utstyrt med spesialisert programvare og har tilgang til bedriftens nettverk og ressurser, noe som kan utgjøre en trussel dersom de havner i uønskede hender.

Sjekkliste for sikrere e-postbruk

Digital sikkerhet krever rett teknologi kombinert med kunnskap. For at bedriften skal være godt rustet mot sikkerhetsbrudd, kan ikke kunnskapen om sikkerhet begrenses til IT-avdelingen og ledelsen. Den må også nå brukere på alle nivåer.

Bitpro_phishing_2

Fem trinn for økt digital sikkerhet

Å sikre bedriften mot digitale angrep kan føles som en overveldende oppgave. Spesielt i en tid der digitale angrep og kompleksiteten i måten de utføres på øker. Her får du fem effektive tekniske tiltak vi anbefaler å innføre for økt sikkerhetsnivå og reduksjon i antall angrep.