IT-infrastruktur tilpasset din bedrift

Kontakt oss
Stadig flere flytter opp i skyen, men for å lykkes er det viktig med en god plan og en klar strategi for bedriftens IT-infrastruktur. Vi hjelper din bedrift opp i skyen og bygger en helhetlig plattform som ivaretar deres nåværende og fremtidige behov.

Hvorfor velge datasenter og cloud fra Bitpro

Totalleverandør

Samle alle dine kommunikasjons, sikkerhet og sky-tjenester hos oss og opplev forskjellen.

Behovtilpasset 

Sammen finner vi løsningene som dekker din bedrifts nåværende og fremtidige behov.

Norsk datasenter 

Datasenter på Norsk jord og direkte linje til Microsoft Azure.

Våre datasenter og cloud tjenester

Microsoft Azure | En effektiv og fleksibel plattform

Vi bistår med vurdering og arkitektur for en behovs tilpasset løsning, med systemer og prosesser for proaktiv drift og overvåking. Våre driftsrutiner har blitt optimalisert for å sikre stabil drift i Azure. Vi kombinerer Microsofts overvåkning med egne systemer for å høyne sikkerhetsnivået.

Les mer

Bitpro Cloud | Flytt infrastrukturen til et norsk datasenter

Med Bitpro Cloud får du en trygg plattform som driftes og vedlikeholdes av våre egne konsulenter. Store investeringer byttes ut med en fastpris avtale for forutsigbare kostnader og fleksibilitet slik at fremtidige behov dekkes.

Les mer

Bitpro hybrid | Det beste fra begge verdener

Har din bedrift behov for egenskapene til et datasenter, men samtidig et ønske om å utnytte mulighetene, fleksibiliteten og skalerbarheten i Microsoft Azure? Bitpro hybrid – Et robust datasenter på Norsk jord, med direkte linje til Microsoft Azure, slik at du kan velge det beste fra to verdener.

Les mer

Bitpro Co-location | Sikker oppbevaring av dine viktigste data

Bruk tid og energi på din kjernevirksomhet og la oss ta ansvaret for dine data og tekniske løsninger i våre norske datasentre.

Les mer

Snakke med oss om datasenter og cloud

Hva er riktig valg for din bedrift? Vi hjelper deg, uansett størrelse og behov. Kontakt oss på tlf. 07978 eller legg igjen din kontaktinformasjon i skjemaet under så kontakter vi deg.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Back to Top