Gjennom den best tenkelige plattformen og vårt brede spekter av tjenester, skal vi sørge for at kundene våre realiserer sine gevinster gjennom digitalisering.

Historien - 20 år som utfordrer

Proximo Norge, den gang under navnet NextGenTel Bedrift, utfordret i 2000 monopolet på bredbånd til norske bedrifter. De var en viktig bidragsyter i utbyggingen av bredbåndsnettet i Norge. Bitpro ble etablert i 2007 som en pionér innen leveranse av skybaserte tjenester til bedrifter. Fokuset har hele tiden vært å gi kundene en effektiv hverdag ved bruk av innovative og driftssikre løsninger.

I 2019 ble det besluttet å slå sammen Proximo Norge og Bitpro. Sammen er vi nå en ledende leverandør av skybaserte kommunikasjons- og sikkerhetsløsninger.

Vi skal igjen utfordre de store aktørene på markedet.

Gjennomføringskraft

En effektiv partner som sikrer god samhandling og fremdrift

Fornyelse

Stabile og driftssikre løsninger med hensiktsmessig fornyelse og utvikling

Oppfølging

God kontroll, tilgjengelig service og oppfølging hele veien

Visjon og verdier

Bitpros visjon er å forenkle og forbedre kundens digitale hverdag. Vi skal by på det beste vi har og er, og vi skal bidra til fornyelse og utvikling på en sikker, brukervennlig og effektiv måte. Slik kan våre kunder jobbe smartere og samhandle bedre.

Høy faglig integritet, engasjement og lagånd er Bitpros kjerneverdier. Vi har ansatte som stiller høye krav til seg selv, hverandre og våre samarbeidspartnere. Vi tar initiativ, lytter og er løsningsorienterte. Våre ansatte trives på jobb og streber etter å gjøre hverandre gode. Vi er åpne og inkluderende, anerkjenner ulikheter og løfter i flokk.

Et humørfylt lag mot felles mål.

Samfunnsansvar

I Bitpro er vi bevisste på vårt samfunnsansvar, og vi arbeider kontinuerlig med tiltak for å være en mer miljøvennlig bedrift.

Bitpros kontor i Kristiansand er Miljøfyrtårn-sertifisert. Her har vi en Miljøfyrtårn-ansvarlig som skal sørge for at vi i det daglige følger opp vårt miljøarbeid.

På sikt skal også våre kontorer i Oslo og Bergen Miljøfyrtårn-sertifiseres.

Stolt sponsor

I Bitpro heier vi på idrettsglede og samhold, og vi applauderer alle som setter seg mål og jobber strukturert for å nå dem.

Som et ledd i vår vekststrategi og vårt fokus på å bli en enda sterkere IT-leverandør, har vi derfor valgt å gå inn som sponsor av håndballklubben Vipers Kristiansand.

Vi gleder oss til å følge laget tett i tiden fremover.

Ta kontakt med oss

Benytt skjemaet under for å sende oss en henvendelse. For support henvendelser se kontakt info på vår kundeserviceside.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
  • Back to Top