Om oss

Bitpro sin visjon er å forenkle og forbedre kundens digitale hverdag. Vi skal by på det beste vi har og er, og vi skal bidra til fornyelse og utvikling på en sikker, brukervennlig og effektiv måte. Slik kan våre kunder jobbe smartere og samhandle bedre.

Vi har et bredt spekter av IT- og sikkerhetsløsninger. I tillegg er vi en aksessuavhengig leverandør av bredbåndstjenester. Det jobber i overkant av 90 medarbeidere på kontorene våre i Oslo, Bergen og Kristiansand. Disse supporterer og leverer Bitpro-tjenester til over 3 700 unike bedriftskunder.

Historien - 20 år som utfordrer

Bitpro AS har siden etableringen i 2007 vært en pioner innen leveranse av skybaserte tjenester til bedriftsmarkedet. Vårt fokus er å gi kundene en effektiv IT-hverdag ved bruk av innovative og driftssikre løsninger, i kombinasjon med god oppfølging.

I 2020 fusjonerte Bitpro med Proximo Norge, som i 2000 utfordret monopolet på bredbånd til norske bedrifter under navnet NextGenTel bedrift. Selskapet var den gang en viktig bidragsyter i utbyggingen av bredbåndsnettet i Norge. Fusjonen med Proximo Norge gjorde Bitpro til en ledende leverandør av kommunikasjons- og sikkerhetsløsninger.

I 2021 kjøpte Bitpro suksessfulle KeyNet AS for å styrke satsningen rundt kommunikasjonsløsninger til større bedrifter. KeyNet har siden oppstarten i 2007 levert komplekse kommunikasjonsløsninger i Norden, blant annet til handel- og restaurantvirksomhet. De har en spesielt sterk posisjon som leverandør til ledende entreprenører med høye krav til leveranseprestasjon og fleksibilitet.

Sammen skal vi utfordre de store aktørene i markedet.

 

H
E
L

Høy faglig integritet

Vi har ansatte som stiller høye krav til seg selv, hverandre og våre samarbeidspartnere

Engasjement

Vi tar initiativ, lytter, er offensive og løsningsorienterte. Kunden skal bli sett, hørt, møtt og hjulpet

Lagånd

Vi trives på jobb og gjør hverandre gode. Vi er åpne og inkluderende, anerkjenner ulikheter og løfter i flokk

Samfunnsansvar

Vi i Bitpro arbeider kontinuerlig med tiltak for å være en mer miljøvennlig bedrift. Vi tar ansvar i forhold til hvordan Bitpro påvirker mennesker, miljø og samfunn, og vi skal være en bidragsyter til redusert påvirkning på våre omgivelser.

Vårt miljøarbeid er forankret i bedriftens ledelse, styringssystemer og gjennom vår Miljøfyrtårn-sertifisering. Alle våre kontorer har en egen Miljøfyrtårnansvarlig som følger opp arbeidet i det daglige.

ISO 9001

I Bitpro jobber vi målrettet mot å levere kvalitet, for at du som kunde skal oppleve verdi i alle våre leveranser. Vi er derfor stolt av at vår arbeidsmetodikk og vårt kvalitetssystem følger kravene til ISO 9001.

ISO 9001 er en internasjonal standard for kvalitetssystemer. Sertifiserte bedrifter må være i samsvar med ISO 9001 sine krav til bedriftens ledelse, prosesser og dokumentasjon for å sikre kvalitet i leveranser og modenhet for å gjennomføre kontinuerlig forbedring.

Dette betyr at som kunde av Bitpro kan du være trygg på måten vi leverer og forvalter våre tjenester!

Stolt sponsor

I Bitpro heier vi på idrettsglede og samhold, og vi applauderer alle som setter seg mål og jobber strukturert for å nå dem.

Som et ledd i vår vekststrategi og vårt fokus på å bli en enda sterkere IT-leverandør, har vi derfor valgt å gå inn som sponsor av håndballklubben Vipers Kristiansand.

Vi gleder oss til å følge laget tett i tiden fremover.

Ta kontakt med oss

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
  • Back to Top