Fiber - Lynrask og sikker tilgang til internett

Videomøter, skytjenester og kontorapplikasjoner legger stadig beslag på mer båndbredde. Internett er ikke lengre bare en forbindelse til omverdenen, det er livslinjen for din bedrifts forretningskritiske applikasjoner og systemer.

Lynrask og sikker tilgang til internett

Fiber er den overlegne løsningen med hensyn til hastighet, sikkerhet og stabilitet. Sikre at din bedrifts forretningskritiske applikasjoner og samhandling fungerer trygt og problemfritt, slik at dere kan jobbe effektivt og bekymringsfritt. Med Fiber Bredbånd fra Bitpro er din bedrift rigget for dagens og fremtidens digitale muligheter.

Markedets beste dekning

Bitpro er en aksessuavhengig leverandør av fiber. Gjennom et utstrakt samarbeid med eiere av fibernett i hele Norge kan vi tilby markedets beste dekning. Vi leverer moderne løsninger som tilpasses din bedrifts nåværende og fremtidige behov.

Kontakt oss

Er fiber tilgjengelig for din bedrift? Kontakt oss på tlf. 07978 eller legg igjen din kontaktinformasjon i skjemaet under og vi gjør undersøkelsene for deg.

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Behov for utvidet tjeneste?

Internett Fast IP

Har din bedrift behov for eller krever din programvareleverandør fast IP-adresse? Hos Bitpro får du Fast IP som enkeltstående tilleggstjeneste til ditt Fiber Bredbånd.

Internett pluss

For bedrifter med høyere krav tilbyr vi Internett Pluss.

 • Markedsledende SLA med feilretting innen 8 timer hverdager 07:30-18:00, med mulighet for utvidelse
 • Fast IP-adresse med subnett. Det er mulig å utvide til større subnett ved behov
 • IPv4 og Ipv6, som sikrer din bedrift nok IP-adresser for fremtiden
 • Høy driftssikkerhet med oppetid på 99,6%

4G Backup

Hvor lenge klarer din bedrift seg uten tilgang til internett? Internett er for mange noe som bare fungerer og noe man ikke tenker på før det plutselig er borte.

Med dagens skybaserte løsninger tåler ikke bedrifter selv korte avbrudd før inntekter og produksjon stopper opp. Bitpro 4G Backup gir deg en rask og sømløs overgang til trådløst 4G nett om uhellet er ute og det oppstår brudd på hovedlinjen.

IP-VPN | Koble sammen dine lokasjoner

Et bedriftsinternt nett med høy sikkerhet og funksjonalitet, basert på velprøvd og utbredt teknologi. Bitpro leverer en MPLS basert IP-VPN løsning som er lett å skalere, noe som gjør den til riktig valg for bedrifter og organisasjoner med spredt geografisk virksomhet, uansett hvor store eller små de er.

SD-WAN | Neste generasjons bedriftsnett

Sikker og pålitelig tilgang til skytjenester og interne systemer på tvers av lokasjoner, fra hjemmekontor og på reise.

 • Moderne og aksessuavhengig
 • Trafikk optimalisering
 • Kryptert VPN tilgang
 • Sentral administrasjon og overvåkning
 • Lokal internettilgang
 • Gjestenett løsning

En komplett kommunikasjonsløsning for intern og ekstern trafikk som forenkler din bedrifts nettverksstruktur. Trafikken optimaliseres og rutes slik at forretningskritiske applikasjoner blir prioritert eller etter ditt ønske.

Bitpro SD-WAN kan benytte alle internetteknologier som bærer og kombineres med dagen IP-VPN for gradvis overgang.

Vi i Bitpro leverer SD-WAN som tjeneste med sentral administrasjon for konfigurering, utrulling, drift og overvåkning

Der fiber enda ikke er tilgjengelig

Trådløst Bredbånd

Nå via 5G nettet

En moderne bredbåndsopplevelse som rigger din bedrift for fremtidens digitale muligheter, også der fiber ikke er tilgjengelig.

Les mer om Trådløst Bredbånd fra Bitpro

Mobilt Bredbånd

Nå som internettaksess til din bedrift

For bedrifter med lite til moderat databruk og enkle applikasjoner eller bedrifter med behov for sikker tilgang til forretningskritiske applikasjoner fra prosjektkontorer, pop-up butikker og arrangementer.

Les mer om Mobilt Bredbånd fra Bitpro
Back to Top