Lynrask og sikker tilgang til internett. Videomøter, skytjenester og kontorapplikasjoner legger stadig beslag på mer båndbredde. Internett er ikke lengre bare en forbindelse til omverdenen, det er livslinjen for din bedrifts forretningskritiske applikasjoner og systemer.

Er fiber tilgjengelig for din bedrift? La oss gjøre undersøkelsene for deg. Legg igjen informasjon i skjema under eller ring oss på 07978.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Hvorfor velge fiber fra Bitpro

Fiber er den overlegne løsningen med hensyn til hastighet, sikkerhet og stabilitet. Sikre at din bedrifts forretningskritiske applikasjoner og samhandling fungerer trygt og problemfritt, slik at dere kan jobbe effektivt og bekymringsfritt.

Med fiber bredbånd fra Bitpro er din bedrift rigget for dagens og fremtidens digitale muligheter.

Bitpro er en aksessuavhengig leverandør av fiber. Gjennom et utstrakt samarbeid med eiere av fibernett i hele Norge kan vi tilby markedets beste dekning. Vi leverer moderne løsninger som tilpasses din bedrifts nåværende og fremtidige behov.

Behov for utvidet tjeneste?

4G Backup

Hvor lenge klarer din bedrift seg uten tilgang til Internett? Med dagens skybaserte løsninger er det mange bedrifter som ikke tåler selv korte avbrudd i bredbåndsforbindelsen uten at produksjonen stopper opp.

Med Bitpro 4G backup får du en rask og sømløs overgang til trådløst 4G nett dersom det skulle oppstå brudd på din fiber-linje.

Internett pluss

For bedrifter med høyere krav tilbyr vi Internett Pluss

  • Markedsledende SLA med feilretting innen 8 timer hverdager 07:30-18:00, med mulighet for utvidelse
  • Fast IP-adresse med subnett. Det er mulig og utvide til større subnett ved behov
  • IPv4 og Ipv6, som sikrer din bedrift nok IP-adresser for fremtiden
  • Høy driftssikkerhet med oppetid på 99,6%

SD-WAN – Fremtidens nettverk

SD-WAN fra Bitpro gir deg full kontroll på tvers av bedriftens nettverk, og mulighet for å koble deg opp fra hvor som helst med den samme gode brukeropplevelsen. Prioriter, styr og optimaliser trafikken slik at dine applikasjoner oppnår best mulig utnyttelse av nettverkskapasiteten.

MPLS basert IP-VPN - Koble sammen dine lokasjoner

Et bedriftsinternt nett med høy sikkerhet og funksjonalitet, basert på velprøvd og utbredt teknologi. Bitpro leverer en MPLS basert IP-VPN løsning som er lett å skalere, noe som gjør den til riktig valg for bedrifter og organisasjoner med spredt geografisk virksomhet, uansett hvor store eller små de er.

Der fiber ikke enda er tilgjengelig

Med Trådløst Bredbånd fra Bitpro får du hastighet og stabilitet kombinert med tilstrekkelige mengder data på lokasjoner der fiber enda ikke er et alternativ. Les mer om Trådløst Bredbånd.

Back to Top