Med trådløst bredbånd fra Bitpro får du hastighet og stabilitet kombinert med tilstrekkelige mengder data på lokasjoner der fiber enda ikke er et alternativ.

Er Trådløst Bredbånd tilgjengelig for din bedrift? La oss gjøre undersøkelsene for deg. Legg igjen informasjon i skjema under eller ring oss på 07978.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Hvorfor velge Trådløst Bredbånd fra Bitpro

Trådløst Bredbånd egner seg for bedrifter som befinner seg i områder der fiber ikke enda er tilgjengelig, men som har tilgang til et godt mobilt nettverk. Løsningen består av ruter, utendørs antenne og SIM-kort som er låst til bedriftens adresse.

Alle Bitpros tjenestepakker inkluderer en moderne utendørs-antenne, for å sikre din bedrifts stabilitet og hastighet. Antennen har flere festemuligheter som gir fleksibilitet i henhold til plassering. Montør sørger for montering av utendørsantennen, oppkobling av ruter og verifiserer tilkoblingen. Det er ikke behov for gravearbeid i forbindelse med etablering av løsningen.

Kan din bedrift få fiber?

Fiber er den overlegne løsningen med hensyn til hastighet, sikkerhet og stabilitet. Sikre at din bedrifts forretningskritiske applikasjoner og samhandling fungerer trygt og problemfritt, slik at dere kan jobbe effektivt og bekymringsfritt. Les mer om Fiber Bredbånd.

Back to Top