Mobilt Bredbånd

Mobilt Bredbånd har frem til nå vært en tjeneste tilpasset mobile brukere og de som har tatt hjemmekontoret på hytta. Økte datapakker og fri hastighet i kombinasjon med sikkerhet har nå gjort Mobilt Bredbånd til en fullverdig internettilgang for mange bedrifter.

En tjeneste, mange bruksområder

Mobilt Bredbånd fra Bitpro er et attraktivt valg for bedrifter med enkle applikasjoner som epost, basis nettverkstjenester og bankterminaler. Tjenesten gir mulighet for lukkede nettverk og sikkerhet til forretningskritiske applikasjoner fra prosjektkontoret, pop-up butikken og arrangementer. Mobilt Bredbånd benyttes også som 4G Backup eller midlertidig internettaksess i påvente av Fiber eller Trådløst Bredbånd.

Mobilitet og enkel installasjon

Mobilt Bredbånd er ikke bundet til en adresse og kan enkelt flyttes mellom lokasjoner og brukes alle steder hvor det er mobildekning. Løsningen består av et SIM-kort og en ruter som sendes ut til deg. Du setter SIM-kortet i ruteren og tjenesten er klar til bruk for flere brukere og enheter på samme tid.

Kontakt oss

Kan Mobilt Bredbånd være løsningen for din bedrift? Kontakt oss på tlf. 07978 eller legg igjen din kontaktinformasjon i skjemaet under og en av våre rådgivere kontakter deg.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Behov for utvidet tjeneste?

SD-WAN - Neste generasjons bedriftsnett

Sikker og pålitelig tilgang til skytjenester og interne systemer på tvers av lokasjoner, fra hjemmekontor og på reise.

  • Moderne og aksessuavhengig
  • Trafikk optimalisering
  • Kryptert VPN tilgang
  • Sentral administrasjon og overvåkning
  • Lokal internettilgang
  • Gjestenett løsning

En komplett kommunikasjonsløsning for intern og ekstern trafikk som forenkler din bedrifts nettverksstruktur. Trafikken optimaliseres og routes slik at forretningskritiske applikasjoner blir prioritert eller etter ditt ønske.

Bitpro SD-WAN kan benytte alle internetteknologier som bærer og kombineres med dagen IP-VPN for gradvis overgang.

Vi i Bitpro leverer SD-WAN som tjeneste med sentral administrasjon for konfigurering, utrulling, drift og overvåkning.

IP-VPN - Koble sammen dine lokasjoner

Et bedriftsinternt nett med høy sikkerhet og funksjonalitet, basert på velprøvd og utbredt teknologi. Bitpro leverer en MPLS basert IP-VPN løsning som er lett å skalere, noe som gjør den til riktig valg for bedrifter og organisasjoner med spredt geografisk virksomhet, uansett hvor store eller små de er.

Alternativer til Mobilt Bredbånd

Fiber Bredbånd

Lynrask og sikker internettilgang

For bedrifter med høye krav til hastighet, sikkerhet og stabilitet. Slik at forretningskritiske applikasjoner, videomøter og samhandling fungerer effektivt og bekymringsfritt.

 

Les mer om Fiber Bredbånd fra Bitpro

Trådløst Bredbånd

Nå via 5G nettet

En moderne bredbåndsopplevelse som rigger din bedrift for fremtidens digitale muligheter, også der fiber ikke er tilgjengelig.

 

Les mer om Trådløst Bredbånd Fra Bitpro
Back to Top