Bitpro_Flerfaktorautentisering

Flerfaktorautentisering blir et krav på Microsoft 365

Kontakt oss
I juli 2024 vil Microsoft starte en gradvis utrulling med krav om flerfaktorautentisering (MFA) for alle brukere på Microsoft 365. Kravet vil gi et ekstra lag med beskyttelse for å redusere risikoen for kompromittering av brukerkontoer og datainnbrudd betydelig.

Behovet for flerfaktorautentisering (MFA) er større en noen gang. Ansatte blir stadig mer hybride, og bruk av usikrede nettverk og usikre enheter øker antallet mulige innganger for trusselaktørene.  En rapport fra Microsoft viser at i 99,9% av tilfellene hvor kontoer ble kompromittert, ble det ikke benyttet flerfaktorautentisering (MFA). Microsoft mener videre at 99,2% av disse tilfellene kunne vært unngått dersom kontoene hadde benyttet MFA.

 

Hva er flerfaktorautentisering

Flerfaktorautentisering (MFA) er en sikkerhetsmetode som krever to eller flere bevis på brukerens identitet før det blir gitt tilgang til en tjeneste. Dette kan være noe du vet (passord), noe du har (telefon) eller noe du er (fingeravtrykk). MFA gir deg en ekstra beskyttelse mot hacking og kan forhindre uautorisert tilgang fra «phishing» og «brute force»-angrep.

 

Kom i gang med flerfaktor

Flerfaktorautentisering er en av de enkleste og mest effektive sikkerhetstiltakene en bedrift kan innføre. Ikke vent til det blir et krav, ta kontroll i dag og implementer flerfaktorautentisering på alle dine Microsoft-tjenester.

Snakke med oss om flerfaktor på Microsoft 365

Vi hjelper dere gjerne med å legge på flerfaktorautentisering på din Microsoft 365 tjenester. Legg igjen din kontaktinformasjon i skjemaet under for mer informasjon og bestilling.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Back to Top