Du har sikkert hørt at kobbernettet skal fases ut, men hva betyr egentlig dette for din bedrift? Hvorfor gjøres det og hvilke alternativer er tilgjengelig?

Kobbernettet ble for rundt 100 år siden etablert for å tilby fasttelefon og har de senere årene også blitt brukt til å levere bredbånd (xDSL) til bedrifter og privatpersoner. Kobbernettet innehar ikke alltid lengre tilstrekkelig hastighet, kapasitet og stabilitet for å kunne utnytte dagens og fremtidens digitale muligheter – Det er tid for modernisering.

Når legges kobbernettet ned og hva er risikoen med å beholde xDSL-linjen?

Det er varslet at kobbernettet skal legges ned innen 2023, ikke alle feil vil bli rettet og sentralene blir koblet ned fortløpende. Dette føre til at mange bedrifter kan risikere å miste tilgangen til internett før utgangen av 2023.

Moderniseringen er i gang

Sammen med nedleggelsen kommer det også nye muligheter. Moderniseringen er allerede i gang og mobil- og fibernettet som skal erstatte kobberkablene bygges stadig ut. Dette åpner opp for at flere bedrifter nå har muligheten til å få neste generasjons internettilkobling via fiber- eller mobilnettet.

Hvorfor bytte til ny teknologi i dag?

  • Trygg og kontrollert overgang til ny teknologi.
  • Mulighet til å påvirke når omleggingen skal gjennomføres.
  • Sikret feilretting.
  • Bedre stabilitet med løsninger som er mindre utsatt for uvær og liknende.
  • Løsninger tilpasset din bedrifts nåværende og fremtidige behov.

Vi hjelper deg fra kobber til ny teknologi

Det kan være en utfordring å finne ut hvilke løsninger som er tilgjengelige og riktige for din bedrift. Kontakt oss i dag for en behovsavklaring og gjennomgang av mulighetene for din bedrift.

Internett fra Bitpro

Sjekk om vi kan levere internettilgang til din bedrift via skjemaet under eller ring oss på 07978Fiber Bredbånd – Lynrask og sikker internettilgang   

Fiber er den overlegne løsningen med hensyn til hastighet, sikkerhet og stabilitet og sikrer dermed at videomøter, forretningskritiske applikasjoner og samhandling fungerer trygt og problemfritt. Slik kan du og dine ansatte jobbe effektivt og bekymringsfritt, uten begrensninger på data mengde og kapasitet.

Bitpro er en aksessuavhengig leverandør av fiber. Gjennom et utstrakt samarbeid med eiere av fibernett i hele Norge kan vi tilby markedets beste dekning. Vi leverer moderne løsninger som tilpasses din bedrifts nåværende og fremtidige behov.

Les mer om Fiber Bredbånd

Trådløst bredbånd – Internettilgang over mobilnettet

Tjenesten er egnet for bedrifter som befinner seg i områder der fiber enda ikke er tilgjengelig, men som har tilgang til et godt mobilt nettverk.

Med trådløst bredbånd fra Bitpro får du hastighet og stabilitet kombinert med tilstrekkelige mengder data.

Les mer om Trådløst Bredbånd

Mobilt Bredbånd – Internettilgang hvor som helst når som helst

Krever jobben at du er tilgjengelig for ansatte og kunder også på kveldstid eller på reise? Sjekker du e-post på toget, i bilen eller på hytta?

Sett opp kontoret ditt hvor du vil når du vil. Med mobilt bredbånd fra Bitpro får du enkel og rask tilgang til internett overalt hvor det er mobildekning så lenge du har en enhet som har mulighet for SIM-kort.

Les mer om Mobilt Bredbånd

Back to Top