Kobbernettet legges ned – Hva betyr det for din bedrift?

Du har sikkert hørt at kobbernettet skal fases ut, men hva betyr egentlig dette for din bedrift? Hvorfor gjøres det og hvilke alternativer er tilgjengelig?

Kobbernettet ble for rundt 100 år siden etablert for å tilby fasttelefon og har de senere årene også blitt brukt til å levere bredbånd (xDSL) til bedrifter og privatpersoner. Kobbernettet innehar ikke alltid lengre tilstrekkelig hastighet, kapasitet og stabilitet for å kunne utnytte dagens og fremtidens digitale muligheter – Det er tid for modernisering.

Når legges kobbernettet ned og hva er risikoen med å beholde xDSL-linjen?

Det er varslet at kobbernettet skal legges ned innen 2023, ikke alle feil vil bli rettet og sentralene blir koblet ned fortløpende. Dette føre til at mange bedrifter kan risikere å miste tilgangen til internett før utgangen av 2023.

Moderniseringen er i gang

Sammen med nedleggelsen kommer det også nye muligheter. Moderniseringen er allerede i gang og mobil- og fibernettet som skal erstatte kobberkablene bygges stadig ut. Dette åpner opp for at flere bedrifter nå har muligheten til å få neste generasjons internettilkobling via fiber- eller mobilnettet.

Hvorfor bytte til ny teknologi i dag?

  • Trygg og kontrollert overgang til ny teknologi.
  • Mulighet til å påvirke når omleggingen skal gjennomføres.
  • Sikret feilretting.
  • Bedre stabilitet med løsninger som er mindre utsatt for uvær og liknende.
  • Løsninger tilpasset din bedrifts nåværende og fremtidige behov.

Vi hjelper deg fra kobber til ny teknologi

Det kan være en utfordring å finne ut hvilke løsninger som er tilgjengelige og riktige for din bedrift. Kontakt oss i dag for en behovsavklaring og gjennomgang av mulighetene for din bedrift.

Internett fra Bitpro?

Bitpro leverer internett aksess via Fiber Bredbånd, Trådløst Bredbånd og Mobilt Bredbånd. Legg inn bedriftsnavn i skjema under for å sjekke om vi kan levere til din bedrift eller ring oss på tlf. 07978.Fiber Bredbånd

Lynrask og sikker internettilgang

For bedrifter med høye krav til hastighet, sikkerhet og stabilitet. Slik at forretningskritiske applikasjoner, videomøter og samhandling fungerer effektivt og bekymringsfritt.

 

Les mer om Fiber Bredbånd fra Bitpro

Trådløst Bredbånd

Moderne internett over mobilnettet

En tjeneste som sikrer hastighet og stabilitet i kombinasjon med rikelige mengder data. For bedrifter med moderate behov som ikke har tilgang til eller ønsker å gå over til fiber.

 

Les med om Trådløst Bredbånd fra Bitpro

Mobilt Bredbånd

Nå som internettaksess til din bedrift

For bedrifter med lite til moderat databruk og enkle applikasjoner eller bedrifter med behov for sikker tilgang til forretningskritiske applikasjoner fra prosjektkontor, pop-up butikker og arrangementer.

 

Les mer om Mobilt Bredbånd fra Bitpro
Back to Top