Brandsdal Group

Søgne og Songdalens store suksesshistorie har siden den spede begynnelse med sin første auksjon i 2002, vokst til å bli Norges største og et av Skandinavias største auksjonsnettsteder.

Brandsdal Group har i dag nettsidene netthandelen.no, blivakker.no, cocopanda.dk/fi/se/com og drlykke.no, med en total samlet brukerdatabase på omkring 1,6 millioner registrerte brukere.

IT Direktør Dag Øyvind Godtfredsen, forteller at dette setter svært høye krav til driftssikkerhet: – På et auksjonsnettsted er tilgjengelighet og respons selve fundamentet for virksomheten. Dette er ikke som en vanlig nettbutikk hvor kunden kan gi systemet flere sjanser hvis noe ikke skulle virke, så vi er avhengig av å ha tilnærmet 100 prosent oppetid og kjapp responstid på database- og webapplikasjonsserverne.

Netthandelen evaluerte flere leverandører i Kristiansandsområdet: – Kriteriene var kompetanse, forventet kvalitet på leveransen og pris. BITPRO leverte den klart beste totalløsningen, sier Godtfredsen. Så å si hele IT-infrastrukturen er i dag plassert hos dem.

Prosjektperioden med flytting og implementering tok 4-5 uker, og var ifølge Godtfredsen en svært kritisk fase: – Vi hadde som et krav at det skulle være minimalt med nedetid i vår produksjon. Det var helt uaktuelt for oss å stenge butikken for å flytte, da hadde vi heller blitt værende. Et avbrudd i tjenesten ville betydd både tapte inntekter og tapte brukere. Så flytting av servere til ny lokasjon og implementering i nytt oppsett måtte skje gradvis og om natten. Her opplevde vi god prosjekthåndtering fra Bitpros side. De viste at de kunne tilpasse seg kundens behov som en god driftspartner, understreker han.

Bitpro brukes også som rådgivende part og en støttefunksjon i IT-relaterte spørsmål.
Dag Øyvind Godtfredsen er trygg på at de har valgt riktig driftspartner på IT: – Vi investerer stadig mer og mer i vår IT infrastruktur og vi opplever en stadig forbedring av vår oppetid. Vi er trygge på Bitpro som samarbeidspartner og kommer helt klart til å videreføre samarbeidet, avslutter han.

Ta kontakt med oss

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
  • Back to Top