Flak

Flak AS er Norges største grossist av båtutstyr, med hovedkontor i Kristiansand. Selskapet etablerte i 2011 butikkjeden Best Marin, som i dag teller 15 butikker over hele landet. Flak har til enhver tid 1800-2000 aktive kunder.

– Bitpro er driftsleverandør for oss på alt av it-tjenester, det har de vært i flere år, sier Trygve Reinertsen, administrerende direktør for Flak AS/BestMarin.
Selskapet har VISMA Business som hovedløsning.

– De drifter også Microsoft-plattformen og lagersystemet, i tillegg til butikkløsningen for BestMarin, sier Reinertsen.  Integrasjonen mellom løsningene er det mest kritiske.

– Vi lar Bitpro ha hovedansvaret. Det er en tillitssak, og vi er fornøyd med å ha det slik, sier direktøren.

Han beskriver Bitpro som lett tilgjengelige og som en leverandør som kjenner bedriften han leder svært godt.
– De er ubyråkratiske og handlingsorienterte. Det er helt avgjørende for oss, vi er avhengige av at alle systemene våre snakker sammen, og at utfordringer som oppstår underveis løses på direkten. De er aktive. Bitpro overvåker jo hele nettverket vårt døgnet rundt. Det er jo et stort miljø, med krevende løsninger, forklarer han.

Reinertsen trekker også frem det han oppfatter som et transparent miljø hos sin tjenesteleverandør.

– Bitpro  er ryddige og lette å snakke med. De er seriøse og svært kunnskapsrike, og når man i tillegg møtes med vennlighet og godt humør, går det meste svært uproblematisk for seg. Vi skal jo ha helst bruke kreftene våre på å drive butikk, så da er det en særdeles stor fordel at kontakten med de som drifter it-løsningene våre er så smidig som mulig.

Reinertsen setter også stor pris på den flate strukturen som preger Bitpros organisasjon.

– Du kan gå rett på toppnivå og få oppmerksomhet. Hvis det er noe som er viktig når du alltid fram.

Ta kontakt med oss

Benytt skjemaet under for å sende oss en henvendelse. For support henvendelser se kontakt info på vår kundeserviceside.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
  • Back to Top