Support og administrasjon – Forenkler og forbedrer din digitale hverdag

Kontakt oss
Med IT, som med alt annet, dukker det av og til opp uforutsette utfordringer som fører til at utstyret eller programvaren ikke vil samarbeide. Det er først nå betydningen av en velfungerende support blir essensiell.

Vår supporttjeneste gir deg brukerstøtte, teknisk assistanse, og tilgang til vår kundeportal. Våre supportmedarbeidere jobber tett sammen med resten av konsulentteamet for effektiv eskalering av forespørsler ved behov.

 

Hvorfor velge support og administrasjon fra Bitpro

Tilpasset ditt behov

Du velger selv hvilken grad av tilgjengelighet du trenger fra vår Helpdesk. Vakttelefon utenfor arbeidstid er tilgjengelig etter avtale.

Bitpro – Min Side

Full oversikt over ditt kundeforhold og dine bedrifts henvendelser. Enkel brukeradministrasjon med oppretting, deaktivering og tilgangsstyring.

Et kontaktpunkt

Bitpro sine konsulenter kjenner din bedrift og kan fungere som ditt eneste kontaktpunkt for all IT-support. 80% av henvendelsene løses ved første kontakt.

Snakk med oss om support og administrasjon

Vi hjelper deg, uansett bedriftens størrelse og behov. Kontakt oss på tlf. 07978 eller legg igjen din kontaktinformasjon i skjemaet under så kontakter vi deg.

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Back to Top